• NO TERRACE,
  NO FUN!!!
 • NO TERRACE,
  NO FUN!!!
 • NO TERRACE,
  NO FUN!!!
 • NO TERRACE,
  NO FUN!!!

Proizvodni program

Kao jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi, kako proizvodnjom drvenih terasa za kampove, tako i njihovim izvozom na tržište EU, u našem proizvodnom pogonu u Mariji Bistrici također proizvodimo Fotelje tj Beržere, WC daske, pelete, kutije za plinske boce te smo u mogućnosti isporučiti drvenu građevinsku stolariju po željama i potrebama klijenata. Moguća je i narudžba proizvoda po mjeri.

Pogon je opremljen kvalitetnom infrastrukturom kako bi udovoljio sve većim zahtjevima domaćih i stranih kupaca.Prelaskom na novu i optimiziraniju lokaciju naša je tvrtka osigurala konkurentnost na tržištu te se nastavlja uzlaznom putanjom razvijati kroz proizvodnju specifičnih proizvoda.

VRSTA DRVA

Drvene terase za mobilne kamp kućice izrađene od jele ili smreke (I.-III. klase) podrijetlom iz Hrvatske i područja EU. Drvo korišteno u izradi terasa je isključivo krojeno po našim specifikacijama, pomno birano prema EU standardima. Kako bi još više povećali kvalitetu građe, a i zbog sve veće potražnje za individualiziranim terasama, započeli smo i sa samostalnim rezanjem trupaca, čime možemo u najkraćem roku odgovoriti na sve želje kupaca. Osnovna zaštita drvenih elemanata od nametnika u drvu vrši se vakumskom ekološkom impregnacijom.

VAKUMSKA IMPREGNACIJA

impregnacija je premaz koji sadržava biocide i time sprečava nastanak nametnika u drvu.Stoga su svi naši drveni elementi impregnirani u vakumskoj komori ekološkom impregnacijom tipa SILVANOLIN proizvođača SILVAPRODUKT (Ljubljana, Slovenija).