• NO TERRACE,
    NO FUN!!!
  • NO TERRACE,
    NO FUN!!!
  • NO TERRACE,
    NO FUN!!!

O nama

Kako nastaje DUE-DI?
DUE-DI nastaje zahvaljujući godinama iskustva, prepoznatljivoj kvaliteti proizvoda i usluge te profesionalnosti njezina osnivača, Dragutina Markovića. Preko 35 godina iskustva u proizvodnji u stolariji našim klijentima jamči najbolja rješenja za njihove potrebe.

Čime se bavimo?
Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi proizvodnjom drvenih terasa za kampove, ali i njihovim izvozom na tržište EU.

Što smo dosad učinili?
Kao jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi, kako proizvodnjom drvenih terasa za kampove, tako i njihovim izvozom na tržište EU, naša je tvrtka 2012. godine uspjela realizirati svoj strateški plan - kupnju proizvodnog pogona u Mariji Bistrici. Pogon je opremljen kvalitetnom infrastrukturom kako bi udovoljio sve većim zahtjevima domaćih i stranih kupaca.
Prelaskom na novu i optimiziraniju lokaciju naša je tvrtka osigurala konkurentnost na tržištu te se nastavlja uzlaznom putanjom razvijati kroz proizvodnju specifičnih proizvoda.

DUE-DI u svojoj proizvodnji primjenjuje međunarodne norme.
Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 :2008 i Sustav upravljanja okolišem ISO 14001 :2004.

DUE-DI POGON

Smješten u Tugonici pokraj Marije Bistrice raspolaže sa više od 500 kvadrata za obradu drva te proizvodnju drvenih proizvoda.

Pogon u Tugonici

Kako bi još više povećali kvalitetu, a i zbog sve veće potražnje za individualiziranim terasama, započeli smo i sa samostalnim rezanjem trupaca, čime možemo u najkraćem roku odgovoriti na sve želje kupaca.

U svojem pogonu imamo mogućnost izrade različitih drvenih proizvoda, te pružamo i narudžbu proizvodu po mjeri.
Osnovna zaštita drvenih elemanata od nametnika u drvu vrši se vakumskom ekološkom impregnacijom.